Livrare si plata

Cum mi se livreaza produsele?

Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat Urgent Cargus, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.

In cazul in care la livrare coletul prezinta urme de deteriorare sau ambalajul este desfacut va rugam sa refuzati comanda si sa luati legatura cu departamentul de Relatii Clienti sau trimitand un e-mail catre adresa suport@paintexperts.org

Cat ma costa livrarea produselor?

Beneficiati de transport gratuit oriunde in tara la orice comanda de cel putin 500 lei.

Costul transportului este de 19 lei in orice localitate din Romania.

Cat timp dureaza livrarea produselor?

Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este cuprins intre 24 – 72 de ore de la confirmarea comenzii prin sms/e-mail/telefonic de catre unul din operatorii nostri. In cazul in care pe site s-a inregistrat un numar mare de comenzi, ne rezervam dreptul de a mari perioada de livrare cu inca 24 – 72 de ore. In zilele de Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se livreaza comenzi.

Cand mi se livreaza produsele?

Livrarile se fac de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00. Pentru livrare sambata va trebui sa specificati la mentiuni atunci cand plasati comanda. Inainte de efectuarea livrarii veti fi instiintat telefonic/sms de unul din curierii X Curier pentru a confirma adresa de livrare.

Daca in acest timp nu sunteti la adresa la care ati cerut livrarea, puteti cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specificati un interval orar in care sunteti la adresa la care ati cerut livrarea in momentul inregistrarii comenzii.

 

Cum pot face plata?

Plata se face ramburs la primirea coletului sau prin transfer bancar. Pentru plata prin transfer bancar va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda la numarul de telefon 0786787678.