FAQsTOATE RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE DVS.

Sunt ok prosoapele de microfibra pentru eliminarea reziduurilor?

In toate formularile despre produsele noastre vei vedea recomandarea utilizarii prosoapelor de microfibra. Aceste sunt de departe cele mai bune pentru eliminarea diferitelor tipuri de reziduuri si sunt mult mai absorbante decat orice alt tip de prosop. Cu ajutorul microfibrei reduci riscul aparitiei zgarieturilor si a renumitelor holograme.

Cat de des ar trebui sa utilizez un produs pentru curatarea in profunzime a vopselei?

Curatarea in profunzime a vopselei este foarte importanta si o recomandam cel putin o data pe an. In felul acesta vei elimina oxidarea usoara, petele de suprafata si excesul de ceara sau silicon. Dupa curatarea suprafetei vei avea o suprafata curata si mult mai stralucitoare.

Ce este argila?

Dupa ce ti-ai spalat si ti-ai uscat masina, trece usor degetele pe suprafata. Vei simti mici imperfectiuni. Acestea sunt contaminantii “prinsi” in vopsea care nu pot fii eliminati prin spalare. In general sunt resturi de la ranina copacilor, resturi din fecalele pasarilor, poluarea industriala, etc. Argila este cea mai rapida si sigura cale de a elimina acesti contaminanti. Recomandam trecerile usoare pe suprafata cu ajutorul argilei si cu ajutorul produsului Quick Detailer.

Va elimina Scratch X zgarieturile de pe masina mea?

Scratch X foloseste o tehnologie abraziva care iti ofera cea mai buna varianta pentru a elimina de mana zgarieturile fine si hologramele. Daca zgarietura este foarte adanca si o poti simti atunci cand atingi cu unghia, s-ar putea sa ai nevoie de un profesionist.